انواع دستگاه لاغری
- hossein qorbani
- لاغری
- 1402/03/07
انواع دستگاه لاغری با ویژگی ها و کیفیت های مختلفی برای لاغری بدون جراحی وجود دارد. همه ی ما دوست داریم اندامی متناسب و زیبا داشته باشیم. چاقی علاوه بر عوارض جسمی متعددی که دارد آسیب های روحی زیادی نیز برای ما ایجاد کرده و منجر به کاهش اعتماد به نفس و گرایش به انزوا می شود.
با توجه به اهمیت و تأثیری که لاغری و داشتن اندام ایده آل در زیبایی، جوانی، سلامت و اعتماد به نفس ما دارد، در این نوشته تصمیم داریم تا تعدادی از روش ها و دستگاه های لاغری را معرفی و بررسی کنیم. در صورتی که شما هم به سلامتی و زیبایی خود اهمیت می دهید، پیشنهاد می کنیم این نوشته را تا انتها مطالعه نمایید.
جدیدترین دستگاه لاغری 2023
انتخاب مناسب ترین گزینه در میان انواع دستگاه لاغری موجود به عوامل مختلفی مانند ساختار بدنی، BMI، نواحی که نیاز به لاغر شدن دارند، شرایط جسمی و غیره بستگی دارد. کاربردی ترین و جدیدترین دستگاه لاغری، دستگاه ترواسکالپ است که در این قسمت می خواهیم به ویژگی های این دستگاه و مزایای لاغری با ترواسکالپ اشاره کنیم.
استفاده از این دستگاه روشی غیر تهاجمی و کاملا بدون درد برای لاغر شدن و از بین بردن چربی های اضافی در نواحی دلخواه شما است. این دستگاه تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را دارد و کاملا بی ضرر می باشد. کارکرد دستگاه ترواسکالپ به این شکل است که توسط فرکانس رادیویی (RF) دمای چربی های قسمت مورد نظر را افزایش داده و سبب از بین رفتن آن ها می شود.
یکی از مزایای استفاده از این روش این است که بدون تحمل جراحی و عوارض بعد از آن می توانید به صورتی کاملا ایمن بدنتان را خوش فرم کرده و از شر چربی های اضافی خلاص شوید. دستگاه ترواسکالپ برای لاغری به صورت موضعی انتخاب کاملا مناسبی می باشد و به کمک آن می توانید چربی های نواحی خاصی مانند شکم، پهلو، ران، زیرشکم، باسن و غبغب را در مدت زمانی کوتاهی از بین ببرید.
مزایای استفاده از دستگاه ترواسکالپ و نتایج ماندگاری که برای شما به ارمغان می آورد سبب شده است تا این دستگاه را یکی از بهترین و کاربردی ترین انواع دستگاه لاغری به حساب آورند. البته به یاد داشته باشید که اگر باردار هستید و یا دارای تومورهای خوش خیم یا بدخیم در ناحیه مورد نظر هستید و یا در صورت وجود ایمپلنت های فلزی در آن ناحیه نباید از این دستگاه استفاده کنید.
انواع دستگاه های| لاغری موضعی
از جمله انواع دستگاه لاغری می توانیم موارد زیر را معرفی کنیم:
دستگاه ال پی جی: اگر دوست دارید چربی های شکم و پهلویتان از بین برود، دستگاه ال پی جی می تواند اتتخاب خوبی برای شما باشد. روش این دستگاه برای از بین بردن چربی ها روش لیپوماساژ است. نیرویی که این دستگاه به شکل ماساژ به چربی ها وارد می کند سبب کاهش توده های چربی می شود. این روش برای از بین بردن سلولیت ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهم ترین مزیت های این دستگاه از بین بردن چروک ها و لیفت کردن پوست است.
دستگاه آر اف: امواجی که این دستگاه به چربی ها ساطع می کند دارای طول موج بلندی هستند و با شدت کمی به چربی ها در ناحیه مورد نظرتان برخورد می کنند. آر اف با افزایش گردش خون، اکسیژن رسانی به بافت ها را بیشتر می کند که هم سبب سوختن چربی ها و هم از بین رفتن سلولیت ها می شود.
دستگاه لاغری خانگی
انواع دستگاه لاغری برای استفاده به صورت خانگی نیز در بازار موجود می باشند. دستگاه های لاغری خانگی معمولا وزن کمی دارند و قابل حمل می باشند. با تهیه این دستگاه ها می توانید از مزایایی که دارند در خانه استفاده کنید. یکی از دستگاه های لاغری خانگی، دستگاه لاغری کویتیشن خانگی است که از مزایا و کاربردهای آن می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
جوانسازی پوست با استفاده از اشعه مادون قرمز
حذف چربی ها و لاغری موضعی در نواحی دلخواهتان
ماساژ صورت و بدن برای زیبایی و خوش فرمی
ماساژ به منظور رفع خستگی و درد نواحی مختلف بدن
دستگاه لاغری آر اف خانگی نیز یکی دیگر از انواع دستگاه لاغری است که می توانید تهیه کرده و در خانه از مزایای آن استفاده کنید. با خرید این دستگاه می توانید با صرف هزینه ای مناسب از مزایا و کاربردهای زیر بهره ببرید:
لاغری موضعی و فرم دهی به بدن
جوانسازی و رفع مشکلات پوست
افزایش جریان گردش خون
کاهش سایز
برطرف کردن چروک های روی پوست
فرم دهی و زیباسازی صورت
استفاده از انواع دستگاه لاغری برای رسیدن به تناسب اندام مانند هر موضوع دیگری در کنار مزایایی که دارد، دارای معایبی نیز می باشد. آشنایی با عوارض این دستگاه ها به شما کمک می کند تا بتوانید گزینه مناسب تری را برای رسیدن به اندام مور نظر خود انتخاب کنید.
عوارض دستگاه آر اف: استفاده از این دستگاه ممکن است سبب وارد شدن چربی به جریان خون و در نتیجه افزایش کلسترول خون و گرفتگی رگ ها شود. ورود چربی به خون همچنین ممکن است احتمال چرب شدن کبد را افزایش دهد. کبد چرب می تواند در کنار افزایش احتمال سرطان کبد، مشکلات پوستی متعددی نیز ایجاد کند.
عوارض دستگاه کویتیشن: امواج ساطع شده از این دستگاه می تواند به سایر بافت ها صدمه بزند. ورود چربی به خون و افزایش احتمال چربی کبد، انسداد رگ ها، افزایش احتمال سکته نیز از دیگر عوارض این دستگاه هستند. از دیگر عوارض استفاده از این دستگاه سردرد، گوش درد، دندان درد و عوارض پوستی می باشد.
عوارض دستگاه LPG: از جمله عوارض این دستگاه می توانیم به احساس کوفتگی موقت و افزایش علائم بیماری هایی مانند دیابت، نارسایی کلیه، بیماری های تنفسی و ناراحتی های قلبی اشاره کنیم.
روش های تهاجمی مانند جراحی های مختلف برای خارج کردن توده های چربی از شکم وجود دارد اما ممکن است برخی از افراد به علت طولانی بودن دوران نقاهت این جراحی ها و یا عوارض بعدی از آن ها چشم پوشی کنند. استفاده از انواع دستگاه لاغری شکم برای افرادی که نیاز به لاغری موضعی دارند می تواند انتخاب مناسبی باشد. استفاده از این دستگاه ها نیازی به بیهوشی ندارد و شما می توانید بدون درد و خون ریزی به اندام مورد نظر خود برسید.
ترواسکالپ یکی از کاربردی ترین دستگاه ها برای لاغری موضعی می باشد. دستگاه اسکالپشور، دستگاه اوندا و دستگاه رادیو فرکانسی نیز از دیگر دستگاه هایی هستند که می توانید برای لاغری شکم از آن ها استفاده کنید.
نتیجه گیری انواع| دستگاه لاغری
در این نوشته به معرفی و بررسی ویژگی های انواع دستگاه لاغری پرداختیم. همان طور که اشاره شد یکی از جدیدترین دستگاه های لاغری 2023، دستگاه ترواسکالپ است. در این نوشته توضیح دادیم که مزایای استفاده از ترواسکالپ چیست؟ همچنین به بررسی عوارض هر کدام از این دستگاه ها پرداختیم تا بتوانید با توجه به شرایط بدنی خود و در نظر گرفتن مزایا و عوارض این دستگاه ها، مناسب ترین مورد را انتخاب کنید.
hossein qorbani
یک نظر
خیلی عالی بود